Skip to main content
wie hoe wat blok home
blok nieuws
blok contact
blok boek bestellen
blok zelf uitgeven
blok publicaties

emjee home

Marie-Jan Ousen

Na mijn studie aan de kunstacademie ben ik aan de slag gegaan als grafisch vormgever. Al lange tijd heb ik mijn eigen grafisch ontwerpbureau; emjee | vormgevers. In mijn persoonlijke ontwikkeling ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in het boek. En dat in alle facetten. Dus niet alleen het ontwerpen van een mooi omslag of een mooie lay-out, maar ook het totale proces rondom het boek.

De boeken die ik maak en/of uitgeef kenmerken zich door een variatie aan uitgaven, gevoed door onderwerpen van allerlei aard die mijn belangstelling hebben. Het liefst richt ik me op het uitgeven van boeken met lokale geschiedenis en geschiedenis in het algemeen als onderwerp.

De boeken komen tot stand doordat de schrijver/samensteller van een boek mij benadert om de mogelijkheden voor een publicatie te bespreken. Mocht u een manuscript hebben of voor ogen hebben, aarzel niet contact met mij op te nemen. Daarnaast maak ik ook boeken op eigen initiatief.

Het uitgeeftraject kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, een zorgvuldige begeleiding van de auteur(s) en een hoge kwaliteit van het eindproduct.

Naast uitgave van boeken in opdracht verzorgt emjee | vormgevers de opmaak van diverse magazines, boekproducties voor andere uitgeverijen, brochures, jaarboeken en ontwikkelt zij huisstijlen, websites en andere online uitingen.

Boeken van emjee uitgevers zijn verkrijgbaar via de boekhandels en via de webshop van emjee | uitgevers.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten stuur uw (e-mail)adres naar emjee | uitgevers of kijk regelmatig naar deze website.

Nieuwsgierig?

Denkt u dat wij iets kunnen betekenen voor uw organisatie of bedrijf?
Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?

Graag nodigen wij u uit voor een kop koffie of thee in het mooie Varik.